StoryEditor

Strava u Srbiji: U Novom Sadu na ulici zaklao bivšu djevojku

Piše D  /  26.12.2019., 08:12h

Kako neslužbeno doznaje Blic, djevojku je ubio njen bivši dečko Dejan D. (28) koji ju je sačekao ispred ulaza u zgradi u kojoj živjela ispred broja 48 u Ulici Alekse Šantića na Grbavici.

Momak je nožem djevojci prvo prerezao vrat i potom je ubo u grudi. Nakon užasnog zločina pobjegao je s lica mjesta, ali ga je policija uhitila nakon višesatne potrage. Prema pričama očevidaca, Dejan D. je poslije zločina uletio u automobik i odvezao se u nepoznatom smjeru. Hitna pomoć ubrzo je stigla na mjesto zločina, ali nesretna djevojka je preminula.

Policija je ulicu blokirala na tri sata zbog očevida. Na mjestu napada vidljivi su još tragovi krvi i razbacane vrećice s povrćem koje je djevojka vjerojatno nosila vraćajući se iz kupovine. Ubojica je sačekao Dušanku u haustoru zgrade gdje je ona iznajmljivala stan.

Iz Hitne pomoći kažu za Blic da su poziv primili u 15.53 sati od susjeda koji su prijavili da se tijelo djevojke nalazi ispred ulaza u zgradu.

"Susjedi su prijavili da jedna djevojka leži te da joj krv curi iz usta. Kada smo došli djevojka je bila bez svijesti s ubodnim ranama u predjelu vrata i grudnog koša, učinjenim najvjerojatnije hladnim oružjem. Nekoliko puta smo neupješno pokušali reanimaciju", rekli su iz Hitne pomoći.

Policija je Dejanu D. odredila zadržavanje do 48 sati i on će, uz kaznenu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 05:07