StoryEditor

STRAVA U HRVATSKOJ Pozvali ženu u auto, pa je ubili

Piše D  /  24.11.2019., 12:11h

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu su 23. studenog 2019. ispitali 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka zbog sumnje da su zajedno ubili ženu (47), pišu 24sata.

- Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatsokm državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak. Oba okrivljenika su se zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na neutvrđeno mjesto na kojem su na  neutvrđen način usmrtili oštećenicu - napisali su jako šturo i općenito iz tužiteljstva.

Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

- To je ono što mogu reći u ovom trenutku, jer istražne radnje su još u tijeku - rekla je za 24sata u nedjelju Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica u Slavonskom Brodu.

Neslužbeno se doznaje da je ubijena nesretna žena iz okolice Slavonskog Broda koja je nestala 18. studenog. Zadnji put su je vidjeli oko 17 sati u slavonskobrodskoj Štamparovoj ulici i nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:27