Article_Top_970x250

STRAVA U HRVATSKOJ Poginuli policajac iza sebe ostavio malodobnu djevojčicu i trudnu suprugu

crna kronika

STRAVA U HRVATSKOJ Poginuli policajac iza sebe ostavio malodobnu djevojčicu i trudnu suprugu

lis 20, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U sudaru policijskog kombija i kamiona koji se u subotu rano ujutro dogodio u Baranji poginuo je interventni policajac Tomislav Hlevnjak (32) objavio je Sindikat policije Hrvatske na Facebooku. Njegov je kolega ozlijeđen, a prometna nesreća dogodila se oko 5.20 sati na cesti između Zmajevca i Batine.

"Iz neutvrđenih razloga, policijski službenik prešao je MUP-ovim kombijem na stranu kamiona i došlo je do izravnog sudara. Naš kolega, koji je vozio, na mjestu je preminuo, a drugi je policajac ozlijeđen i prevezn u KBC Osijek", izvijestio je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske, u kojoj je i Hlevnjak bio zaposlen.

Što se točno dogodilo, znat će ispričati ozlijeđeni 42-godišnji policajac koji je hospitaliziran, a ispitan je odmah vozač kamiona.

Kamion slovenski registarskih oznala vozio je 40-godišnji državljanin Srbije. Policajci su taman završavali smjenu, trebali su još samo ostaviti opremu i zaputiti se kući.  Poginuli policajac otac je jednogodišnje djevojčice, a supruga mu je, navodno, ponovno trudna, piše Večernji. Mlada obitelj prošle je godine kupila kuću u Bilju.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250