StoryEditor

Strava u Hrvatskoj: Pijan pred curom ubio prijateljicu

Piše D  /  24.03.2020., 02:03h

Josip L. (56) s nožem u ruci nasrnuo je u nedjelju ujutro na ženu (44) i ubio je u kući u Slakovcima kod Vukovara. Imao je 2,60 promila. Nedaleko od sela Stari Jankovci, u Slakovcima, nalazi se osamljena kuća koja stoji u ulici pored pruge, pišu 24sata.hr.

Ovdje živi Josip L. kojeg se sumnjiči da je nožem hladnokrvno ubio prijateljicu 21 godinu mlađe djevojke. Vukovarska policija još istražuje što je dovelo do brutalnog napada u kojem je smrtno stradala žena iz Vinkovaca. Josip joj je nožem zadao jednu ubodnu ranu u prsa koja je i bila pogubna.

Policija je ubrzo nakon zločina, do kojeg je došlo u nedjelju oko 10.50 sati, i uhitila muškarca kojeg su pronašli u kući. U ponedjeljak su ga predali pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu. Nož kojim je ubijena 44-godišnjakinja pronašli su na mjestu zločina, navode iz policije. Josip je bio vojni umirovljenik i poljoprivrednik kojega se često moglo vidjeti kako po selu vozi svoj plavi traktor.

- Nije on živio s jednom ženom već se tu našlo njih dvoje ili troje - rekao je jedan od sumještana i dodao kako je Josip bio razveden te kako mu bivša supruga navodno živi u Zagrebu.

Kako se neslužbeno doznaje, užasnom zločinu svjedočila je Josipova djevojka s kojom je i živio. Ona je nakon ubojstva pobjegla do susjedne kuće, odakle je i pozvala policiju koja je ubrzo stigla na mjesto zločina. Sumještani nisu bili voljni komentirati njegov odnos s tim ženama, jedino su znali kako niti sa jednom nije bio u braku te kako su ga žene često posjećivale.

Obdukcija 44-godišnjakinje je obavljena na Odjelu za patologiju u Vukovaru te je policija obavila očevid Josipove kuće kao i tijela uz nazočnost zamjenice županijske državne odvjetnice.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:40