StoryEditor

STRAVA I UŽAS Napao je suprugu električnom pilom: Odrezao joj dva prsta

Piše D  /  24.12.2018., 12:12h

Šokantan prizor doživio je M.T. nakon što je čuo svoju mamu kako vrišti iza zaključanih vrata i provalio u sobu. Njegov očuh Jozo A. (81) električnom je pilom za drva nasrtao na njegovu mamu Ankicu T. (70) ganjajući je po cijeloj sobi, prenosi 24.sata

Nesretna žena u panici je vrištala. Već je bila posječena po glavi, vratu, a na ruci nije imala dva prsta koje je Jozo pilom već odrezao. Sve je bilo krvavo. Šokirani sin uspio je odvući poludjelog Jozu iz sobe. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć.

Sve se to odigralo u selu Koritna nedaleko Đakova u subotu malo prije podneva. Ankica je odvezena u bolnicu i zadržana na intenzivnom odjelu, a Jozo je uhićen i odveden u pritvor.

‘Što sam napravio‘

Susjedi kažu da je, kada je došao k sebi stalno govorio ‘što sam to učinio, što sam to napravio‘. Njegov je postupak šokirao i obitelj i sve u selu, jer Jozo je inače bio posve miran i neagresivan tip. Ankica mu je bila druga žena, nakon što mu je prva umrla. Oboje su imali djecu iz svojih brakova.

Upoznali su se i živjeli i radili u Austriji godinama, gdje su otišli i u mirovinu. Prije oko dva mjeseca vratili su se živjeti u Hrvatsku. Smjestili su se kod Ankičinog sina M.T. u Koritnu.

Što je nagnalo mirnog Jozu da uzme električnu pilu, zaključa sebe i ženu u sobu i zaprijeti joj da će ju raskomadati, utvrdit će policija i daljnja istraga. PU Osječko-baranjska potvrdila je događaj. Obitelj ozlijeđene Ankice T. nije željela komentirati događaj dodajući da su u velikom šoku.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 22:54