StoryEditor

Strašna nesreća u Sloveniji: Maloljetnica poginula u naletu vlaka, za sve je kriv ‘selfie‘

Piše D  /  13.01.2021., 03:01h

Pri tome je jedna od njih smrtno nastradala, a druga je uspjela odskočiti, ali je zbog šoka završila u bolnici, prenosi Hina.

Nesretna 14-godišnja maloljetnica koja je u utorak umrla i njezina vršnjakinja fotografirale su se između tračnica uz željezničku platformu pred vlakom koji je velikom brzinom dolazio iz smjera Ljubljane.

Vozač lokomotive zvučnim signalima upozoravao je na dolazeću opasnost na što maloljetnice nisu reagirale, opisao je u srijedu tragični događaj u izjavi za novinare glasnogovornik policije Miran Šadl.

Po njegovim riječima tek u zadnji čas djevojčice su odskočile, no jedna od njih nije bila uspješna te je od udara vlaka i dobivenih ozljeda na mjestu preminula, a druga je zbog šoka završila u bolnici.

Kriminalisti nastavljaju prikupljati informacije, ali već su odbacili sumnju na samoubojstvo ili tuđu krivnju pri nesreći i isključili moguću odgovornost vlakovođe.

Kako od izvora "bliskih policiji" doznaje mariborski dnevni list "Večer", istražitelji se pitaju nije  li tragedija  možda rezultat nekog opasnog izazova kojim se tinejdžeri poslije hale kao svojim pothvatom na društvenim mrežama.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:35