Article_Top_970x250

STRAŠAN ZLOČIN Djevojka ubila staricu,odrezala joj ruke, pa tijelo ubacila u kontenjer i zapalila

strava u srbiji

STRAŠAN ZLOČIN Djevojka ubila staricu,odrezala joj ruke, pa tijelo ubacila u kontenjer i zapalila

srp 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Pripadnici Ministarstva unuarnjih poslova Srbije uhitili su J. Š. (25) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila kazneno djelo ubojstvo i M. D. (21) zbog postojanja osnovane sumnje da je pomogao u izvršenju ovog kaznenog djela.

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. lipnja usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom tijelo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina (općina Inđija) i zapalila u kontejneru.

Također se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova, piše Kurir.rs.  Starica čije je tijelo pronađeno 20. lipnja u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina najpre brutalno je ubijena, pa tek onda spaljena, a navodno je riječ je o Beograđanki M. G.

Pojedini mještani s kojima su razgovarali novinari Kurira nakon što je pronađeno tijelo tvrdili su da su ženi bile i odsječene ruke.

Naveli su da je tijelo žene zapaljeno bez ruku. Veruje se da je ubojca, ili ubojice, to uradio kako bi otežao otkrivanje identiteta nesretne žene, prenosi Večernji.ba.

Dnevnik.ba