StoryEditor

Stradao bračni par: Trudnica je kritično, prebačena je u Zagreb

Piše D  /  19.03.2019., 10:03h

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 18 sati u mjestu Kovačevac na ulasku u Novu Gradišku teško je ozlijeđen mladi bračni par.

Ozlijeđena djevojka (19) je trudna, a sinoć su se borili za njen život u Općoj bolnici Nova Gradiška. Djevojka ima ozljede glave i prsišta i prebačena je u Klinički bolnički centar Zagreb te je još kritično, prenosi Radio NG.

 

Vozač i suprug nesretne 19-godišnjakinje je ozlijeđen, ali je van životne opasnosti.

 

Podsjetimo, mladi vozač i njegova suputnica bili su u poluteretnom vozilu i išli su iz smjera Okučana prema Novoj Gradiški. Kolnik je zbog kiše bio sklizak, vozač je zahvatio zemljanu bankinu prešao je na suprotni kolnički trak. Sletjeli su u putni kanal i zabili se u cestovni betonski prijelaz. Od siline udarca vozilo se okrenulo na krov, a vozač i suvozačica ispali su iz vozila. Do dolaska hitne pomoći vozač je došao k svijesti, a nesretna žena nije.

- Kombi se kretao iz smjera Okučana, a kolnik je bio sklizak, kiša je lijevala kao iz kabla. U blagom zavoju ulijevo izgubio je kontrolu, udario u bankinu i prevrnuo se na krov, tako je klizio još nekoliko metara. Od siline udarca su ispala sva sjedala iz kombija u kojem je bilo troje putnika - muž, trudna žena i mladi dečko. Muž i žena su teško ozlijeđeni, a koliko sam čuo u bolnici se za bore za ženin život - ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio nesreći. 

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 16:27