Article_Top_970x250

Stoper Juventusa o čovjeku koji je potjerao Mandžukića: "On je teška ličnost..."

autobiografija Chiellinija

Stoper Juventusa o čovjeku koji je potjerao Mandžukića: "On je teška ličnost..."

svibnja 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Stoper Juventusa Giorgio Chiellini u svojoj autobiografiji bavi se raznim temema iz svoje karijere, a jedna od njih je i odnos s Maurizijem Sarrijem, trenerom koji je na početku svog mandata u Juveu otpisao Marija Mandžukića.

Slavni trener ima veliku ovisnost o cigaretama, a u jednom ga trenutku čak niti teška upala pluća nije zaustavila da prestane s ružnom navikom.

- On je jedna jako teška ličnost i ne dopušta da mu se previše toga kaže. Iako se u Juventusu uspio malo otvoriti jedna od stvari koju nitko kod njega nije mogao promijeniti je njegovu privrženost prema cigaretama - kaže Chiellini pa nastavlja:

- Kod njega ste mogli otići u ured na razgovor samo ako ste još uvijek na sebi imali dres nakon treninga i ako ste se mislili kasnije tuširati, inače bi čitav dan smrdili po dimu. Ipak, on je jedan od trenera koji je uvijek težio savršenstvu. Želio je da se 100 posto vremena igra na protivničkoj polovici. To je naravno nemoguće, ali takvo ga je razmišljanje dovelo do ovoga gdje je danas, a to je sami vrh.

Dnevnik.ba