StoryEditor
razlozi prijepora

Što sve posjeduje svekar Nikoline Ristović? Kuću u Beogradu, 18 stanova, grobnicu od 500.000 eura...

Piše desk  /  25.06.2022., 11:11h

Kako bi ona mogla dijeliti sa mnom imovinu moga djeda i oca, moje majka? Što će ona dijeliti, ja ništa ne razumijem?! Sve se vodi na mene, izjavio je Nikolinin svekar

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof. Počeo je rat s udovicom pokojnog mu sina Nikolinom Ristović ex Pišek za nasljedstvo. Nakon što je prošlo četrdeset dana od smrti Vidoja Ristovića, počelo je prepucavanje oko nekretnina, umjetnina i novca između svekra i snahe.

Kako je Miša rekao za Kurir, sve nekretnine se vode na njega jer ih je i on naslijedio od svog djeda. Evo, što sve Miša posjeduje.

- Ona ne može da dijeli moju imovinu! Kako, bre, ona da dijeli moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. To je bilo oduzeto mom djedu i vraćeno je meni. Naslijedio sam i grobnicu od mramora i bronze na Novom groblju koja vrijedi pola milijuna eura. I sada, kako bi ona mogla dijeliti sa mnom imovinu moga djeda i oca, moje majka? Što će ona dijeliti, ja ništa ne razumijem?! Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof za Kurir i nastavio:

- Vidoje je skupljao antikvitete, on je to volio i pažljivo birao. Poklonit ću ih povijesnom muzeju. Neću valjda dozvoliti da antikvitete koje je on volio ona nosi u Hrvatsku ili da razvlači ovdje i prodaje ih. On ih je volio i kupovao ih je, ali ne s njenim novcem, nego s mojim - nadodao je.

Miša Grof, kako su pisali srpski mediji, u svom vlasništvu ima impozantne umjetnine, kao i umjetničke slike vrijedne i po 100.000 eura.

Nikolina Pišek je rekla da njen svekar njoj i njenoj kćeri uskraćuje zakonski naslijeđena prava.

- Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - izjavila je Pišek nakon Mišinih uvreda.

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 22:35