Article_Top_970x250

Što su sve pili za 50.000 eura? Pogledajte račun iz Dubrovnika

skupocjeni pjenušci

Što su sve pili za 50.000 eura? Pogledajte račun iz Dubrovnika

lip 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Red Bull i votka, tekila, skupocjeni pjenušci i za čas se račun društva iz dubrovačkog kluba popeo na 368.000 kuna zbog kojeg je morala i intervenirati policija, jer ga na kraju nisu htjeli platiti.

Bogati šeici odlučili su se ovog vikenda zabaviti u dubrovačkom klubu Revelin, a nakon što su izredali skupocjena pića ukupni račun na kraju provoda bio je čak 368.120 kuna.

Koji oni nisu htjeli platiti, pa je cijela situacija eskalirala do te mjere da je morala doći i policija. 

Pogled na račun koji su napravili otkriva kako su popili poznati Dom Perignon, Grey Goose votku, ali i nekoliko boca Armanda de Brignaca, jednog od najskupljih šampanjaca na svijetu. Tako je i jedna od butelja na njihovu računu koštala 120.000 kuna.

- Što je drugo za očekivati, Revelin je najskuplji klub u Dubrovniku gdje Jack&Cola košta 120 ili 150 kuna. Tamo ne idu obični smrtnici, nego gospari koji su taj dan imali dobar promet ili dobru sezonu, i gosti koji to mogu priuštiti. Zna se koliko što košta, i šampanjac kojeg piju one cure da bi sjedile s tobom, i VIP separe, i kada se ujutro zbroje računi, a glava nije više ne "bijelom", onda ispadne šok. - kaže nam jedan dobro upućeni Dubrovčanin o "slučaju 50 tisuća eura".

Vlasnik kluba nije bio raspoložen za komentar, no naši sugovornici u Dubrovniku jesu. Kažu nam i kako je ovo drugi i "incident" u Revelinu u posljednjih desetak dana. 

Podsjetimo, u dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Yas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan, a koju koristi i njegov sin. Jahta je stigla iz Tivta.

Odmah te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin, popularni klub u staroj gradskoj jezgri. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jedan od uzvanika s jahte u klubu je tijekom večeri častio hostese skupim šampanjcem, a račun je na kraju iznosio 368.120 kuna.

Jedan iz društva koji je trebao platiti račun je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija.

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

Tagovi: