Article_Top_970x250

"Što su Komšić i Džaferović čekali 45 dana?"

oglasio se i vučić:

"Što su Komšić i Džaferović čekali 45 dana?"

tra 15, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Screenshot

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu komentirao navode o postojanju slovenskog "non papera", kojim se predviđa i podjela BiH, a koji je navodno u Bruxelles uputio premijer Slovenije Janez Janša.

Vučić je bio prilično rezerviran u pogledu slovenskog non papera, ali je naglasio da će uvijek saslušati Dodika, bez obzira na to slažu li se ili ne.

"Ja nisam vidio nikakvu inicijativu i nisam spreman nešto kritizirati ili hvaliti. Ja pojma nemam o čemu se tu radi. Ne znamo postoji li nešto ili ne postoji. Ali, ako Dodik misli drugačije, što ja trebam reći Dodiku, da ga ne želim slušati? Svaki put ću ga saslušati. Ja na sve gledam s velikim oprezom i strahom, jer znam kolika je cijena mira. Ne mora značiti da smo u svemu suglasni, ali smo u najboljim odnosima. Moja je obveza da saslušam Dodika", kaže Vučić.

>>>Dodik: Impresivno je kolika se galama digla, uporno ću dolaziti kod Vučića i uvjeravati ga<<<

Na kraju je kritizirao Komšića i Džaferovića jer su čekali 45 dana da kažu da su o ovoj temi razgovarali s predsjednikom Slovenije Borutom Pahorom.

"Pa što su čekali 45 dana da izađu i iznesu o čemu su razgovarali s Pahorom. Mi poštujemo integritet i institucionalni suverenitet BiH i institucionalni integritet entiteta. Nas interesira ekonomski razvoj", zaključio je Vučić.

Dnevnik.ba