StoryEditor

Što se dogodilo? Ljutiti Mane ostavio Kloppa da "visi"

Piše D  /  14.05.2021., 10:05h

Slavljeničku atmosferu u gostujućem sastavu pokvarila je reakcija Sadija Manea, koji je odbio pružiti ruku treneru Jürgenu Kloppu.

Dok su igrači odlazili prema svlačionici, Klopp je pozdravljao svoje igrače, ali kad je došao do Senegalca, ovaj ga je samo nakratko pogledao i nastavio svojim putem.

Video možete pogledati OVDJE.

Njemački strateg na press-konferenciji smirivao je situaciju i rekao da je sve u redu i da razumije Manea, koji je bio na klupi sve do 74. minute kada je zamijenio Dioga Jotu. Njegovo nezadovoljstvo pripisao je svojoj pogrešci, odnosno lošoj komunikaciji.

"Nema nikakvih problema. Odluku da u početnu postavu stavim Jotu donio sam kasno. Obično takve odluke objasnim igračima, ali ovaj put nije bilo vremena. Sve je u redu", rekao je Klopp.

"Igrači su naviknuli da im dam objašnjenje u takvim situacijama, a ja ovaj put to nisam učinio kako treba. Sadio je zbog toga očito bio nezadovoljan, to je sve", dodao je.

Klopp je u Liverpool stigao 2015. godine, a ovo mu je prva pobjeda na Old Traffordu. U prethodnih sedam okršaja u prvenstvu, Ligi prvaka i FA kupu ubilježio je četiri remija i tri poraza.

"Sviđa mi se tajming. Pobijedili smo kad nam je bilo najpotrebnije", rekao je Nijemac.

Liverpool je nakon ove pobjede peti sa 60 bodova, četiri manje od četvrtoplasiranog Chelseaja i šest od trećeplasiranog Leicestera. No njegovim konkurentima do kraja su ostale još dvije utakmice, a Liverpoolu tri - gostovanja kod West Bromwicha i Burnleyja te domaći susret s Crystal Palaceom u posljednjem kolu. Nitko od tih protivnika nema za što igrati jer se već zna da u Championship ispadaju Fulham, WBA i Sheffield United, prenosi Index.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 01:53