StoryEditor

Što će biti s Mandžom nakon odlaska trenera koji ga obožava?

Piše D  /  18.05.2019., 08:05h

Juventus je veliki klub i dovest će velikog trenera. Prve su to riječi Massimiliana Allegrija nakon što je u petak objavljena vijest da na kraju sezone napušta klupu talijanskog prvaka.

Odlazak čovjeka koji je u zadnjih pet godina klubu donio isto toliko naslova prvaka te ga dva puta odveo u finale Lige prvaka sigurno će teško pogoditi i hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

Sporedna uloga

Što će biti s bivšim Vatrenim jedno je od pitanja koje se postavlja u talijanskim medijima. Poznato je da je Mandžukić jedan od Allegrijevih miljenika te da je kod njega imao zagarantirano mjesto u sastavu. Stvari bi se za napadača sada mogle radikalno promijeniti, ali unatoč tome navodno želi ostati u klubu. Međutim, možda će morati prihvatiti sporednu ulogu.

Također, lako bi se moglo dogoditi da mu konkurencija u napadu opet bude Gonzalo Higuain. Naime, Maurizio Sarri jedan je od kandidata za klupu Juvea, a poznato je da on favorizira Argentinca. Vodio ga je u Napoliju i čim mu se ukazala prilika doveo ga je u Chelsea pa ne bi čudilo da se zajedno ukažu u Torinu.

Mandžukić je, inače, nedavno produžio ugovor do ljeta 2021. godine, iako je imao bogate ponude iz Kine.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:45