Article_Top_970x250

Stiže snijeg i ledena kiša, Širokobriježanima upućen poziv za sprječavanje šteta

upozorenje!

Stiže snijeg i ledena kiša, Širokobriježanima upućen poziv za sprječavanje šteta

velj 23, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Prema aktualnim vremenskim prognozama, sljedećih bi dana na području Širokoga Brijega moglo biti padalina u obliku snijega i ledene kiše, uz jače zahlađenje i pojavu vrlo niskih temperatura.

Na zajedničkom sastanku Stožera civilne zaštite i nadležnih Gradskih službi usuglašeno je da će Stožer civilne zaštite koordinirati sve potrebne aktivnosti javnih službi, uključujući i čišćenje snijega i leda od strane ugovorenoga izvođača zimskoga održavanja lokalnih cesta, prenosi Jabuka.TV.

Pozivaju se svi pravni subjekti, javne institucije i građani da na vrijeme očiste snijeg i led ispred svojih objekata, te poduzmu neophodne mjere u cilju sprječavanja mogućih šteta od vrlo niskih temperatura, priopćeno je iz Gradske uprave Širokoga Brijega.

Podsjetimo, velike oborine koje se proteklih dana mogu vidjeti diljem Bosne i Hercegovine izazvale su velike probleme, a prema najavama Federalnog hidrometeorološkog zavoda, obilnije oborine nastavljaju se i idućih nekoliko dana, a temperature bi mogle padati i do – 17 stupnjeva.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250