StoryEditor

Stipe Miočić prokomentirao najnoviji Jonesov skandal

Piše D  /  24.12.2018., 02:12h

Kada analitičari, novinari, pa čak i drugi sportaši govore o UFC borcima koji su sigurno čisti i nikada ne uzimaju dopingom, ime Stipe Miočića uvijek je na samom vrhu, prenosi Večernji.hr

Bivši UFC prvak uzoran je sportaš koji je svaki dopinški test koji je bio stavljen pred njega u dugoj karijeri uspješno prošao. Njegov fizički izgled je impresivan, ali u isto vrijeme prirodan i konstantan, pa je Miočić smatran uzoritim sportašem koji može biti primjer drugima.

To se ne može reći za Jona Jonesa, koji se ponovno našao u dopinškom skandalu. Teško je uopće reći kojem po redu. Jonesu je u tijelu pronađen nedopušten metabolit zbog kojeg je upravo odslužio 15-mjesečnu suspenziju. No ovaj put je USADA zaključila da je sve u redu i da se radi o ostacima ostataka pa Jones neće biti suspendiran, prenosi Fightsite.

S time se barem za sada ne slaže komisija u Nevadi koja Jonesu ne želi izdati licenciju. Zbog toga je UFC prisiljen preseliti čitav UFC 232 u kalifornijski Inglewood, gdje je na vlasti Jonesu sklonija komisija s Andyjem Fosterom na čelu.

Jonesov novi dopinški skandal prokomentirali su mnogi borci i drugi akteri iz MMA svijeta. Malo je reći da ne vjeruju bivšem prvaku i njegovim tvrdnjama da je čist.

Oko Jonesova novog pada oglasio se i naš Stipe Miočić. Bivši prvak i dalje čeka rasplet situacije na vrhu teške divizije i strpljivo čeka povratak. U međuvremenu prati što se događa s njegovom ‘‘firmom‘‘. A što misli o Jonesovu novom dopinškom skandalu? Komentirao ga je s tek nekoliko riječi! Kratko, ali jasno… 

“Ja sam uvijek čist. Ja treniram i pijem Modelo”, napisao je Stipe. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 19:47