StoryEditor

‘Stipe je tvrđi borac od Jonesa‘

Piše D  /  10.04.2021., 08:04h

Kamerunac Francis Ngannou (34) krajem ožujka osvojio je naslov UFC-ovog teškaškog prvaka nokautom našeg Stipe Miočića (38) čime si je osigurao borbu protiv Jona Jonesa (33), a u podcastu Mike Tysona otkrio je zašto podržava ‘Bonesa‘ te je odao priznanje bivšem prvaku.

Naime, Dana White je uoči borbe Miočića i Ngannoua dao borcima do znanja da će pobjednik te borbe na debitanta u teškoj kategoriji, dosad neporaženog borca u UFC-u, no Jones je tražio puno novca tako da pregovori između njegovih predstavnika i Dana White još uvijek traju.

- Svi u ovoj poziciji žele biti kompenzirani. Borac poput Jon Jonesa je u ovoj organizaciji i sportu već dugo vremena. Mislim da nema ništa loše u tome da on traži više novca. Iskreno, ja ne znam o kakvom se dogovoru radi. Želio bih da se naša borba održi. To bi definitivno bila najbolja borba ikada - rekao je kamerunski ‘Predator‘.

Ngannou se za borbu za naslov definitivno popravio u svakom segmentu borbe. Nije to više bjesomučno mahanje rukama, pravilno je udarao, izbjegavao rušenje i u konačnici zasluženo trijumfirao, no borba protiv Jonesa ipak bila nešto potpuno drukčije od svega što je dosad iskusio u oktogonu.

- Jon Jones definitivno ima više alata u svom džepu nego što to ima Stipe, ali nisam siguran da je tvrđi borac od Stipe Miočića - nahvalio je bivšeg prvaka, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 11:31