StoryEditor
poznati nogometaš

Stigao trailer za film u kojem glumački debi ima Zlatan Ibrahimović

Piše desk  /  25.09.2022., 22:08h

Poznati nogometaš Zlatan Ibrahimović imat će svoj glumački debi u nastavku filmskog serijala Asterix i Obelix, a sada je službeno predstavljen i kratki teaser trailer

Asterix and Obelix: The Middle Kingdom je francuska avanturistička komedija u režiji Guillaumea Caneta, koji i glumi Asterixa. U filmu, u kojem glumi Gilles Lellouche kao Obelix, slavni stripovski junaci prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Philippea Mechelena i Juliena Hervéa, prenosi Index.hr.

Kako je ovog proljeća prenio Deadline, legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu u ovom filmu, a tumačit će lika po imenu Antivirus. Osim Ibrahimovića i spomenutog dvojca, u filmu se pojavljuju i Vincent Cassel kao Cesar, Marion Cotillard kao Kleopatra i Jonathan Cohen kao Finalthesis.

Ovo je prvi film o poznatim junacima koji nije baziran ni na jednom od strip albuma Asterixa i u kojem ne glumi Gerard Depardieu kao Obelix. Prvobitno je planirano da se snimanje održi 2020. u Kini, ali je odgođeno godinu dana i prebačeno u Francusku zbog pandemije koronavirusa. Premijera je zakazana za 1. veljače 2023. godine.

Dnevnik.ba

04. prosinac 2022 18:05