StoryEditor

​Štićenik doma za invalidne osobe izbo dvojicu cimera

Piše D  /  24.10.2018., 09:10h

Policiji u Prijedoru prijavljeno je da je osumnjičeni u ponedjeljak oko 18.30 kuhinjskim nožem starijeg muškarca ubo u stomak, a zatim tridesetogodišnjaka izbo po nogama.

– Ovaj stariji muškarac zadobio je ozljede opasne po život i operiran je u Općoj bolnici u Prijedoru i trenutno je van životne opasnosti. Za sada još uvijek nije poznat motiv, zbog kojeg je Miroslav napao svoje cimere iz sobe, kaže izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Prijedor priopćeno je da je osoba M. G. iz ovog grada lišena slobode u ponedjeljak oko 22.15 sati, te da je očevid na licu mjesta izvršio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, zajedno sa pripadnicima te policijske uprave.

– Tom prilikom utvrđeno je da je osumnjičena osoba oko 18.30 sati u prostorijama javne ustanove u Ulici Milana Vrhovca šezdesettrogodišnjoj osobi nanijela ubodnu ranu u stomak, dok je tridesetogodišnjem muškarcu nanijela ozljede nogu, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave Prijedor, Vesna Pačariz. Obojica ozlijeđenih zadržani su na daljem liječenju u prijedorskoj bolnici.

Nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj za počinjeno kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, osumnjičena osoba bit će predana u nadležnost tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 00:03