Article_Top_970x250

Starleti se gubi svaki trag, a prijatelji su prijavili njen nestanak

DEPORTIRANA U CRNU GORU

Starleti se gubi svaki trag, a prijatelji su prijavili njen nestanak

lip 07, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nakon vijesti da je potjerana iz Srbije te prvim avionom deportirana u Crnu Goru, Soraji Vučelić gubi se svaki trag.

Iako je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama, danima nije ništa objavila na Instagramu, a danas se na njenom profilu pojavila poruka zabrinjavajućeg sadržaja. Srpski mediji su također objavili da su s njenog broja preko Vibera dobili poruku u kojoj stoji: "Nažalost, Sare više nema."

Poruku na Sorajinom Instagramu je objavio njen PR tim koji je, sudeći po sadržaju, jako zabrinut za nju. 

"Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka s Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu s njenog broja jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke.

Moram napomenuti da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na službeni ishod istrage, ukoliko je informacija točna.

Također želim obavijestiti javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. lipnja.

U prilog ovome, obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić s molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za sigurnost Srbije i njenih građana.

Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji kao i lokaciji gdje je zadnji put viđena da se jave na ovaj profil u inbox sa svim informacijama", napisali su.

U razgovoru za srpski Mondo njen je PR otkrio da nije slično Soraji da se ne javlja bliskim prijateljima i suradnicima. 

"Otkako je deportirana, gubi joj se svaki trag. Razumijete zabrinutost, prvo sam mislio da je na odmoru, ali danima se nije javila. Kada sam vidio kakve poruke stižu s njenog Vibera, morao sam da se oglasim tim povodom", rekao je. 

U komentarima se brzo razvila rasprava zabrinutih obožavatelja. Dok su se jedni pribojavali najgorega spominjući navodne Sorajine veze s mafijom, neki su uvjereni da se starleta samo odlučila pritajiti dok se stvari ne smire ili da se radi o marketinškom potezu. 

Dnevnik.ba

 

Tagovi: