StoryEditor
nova teorija

Starleta iz bivše Jugoslavije uništila vezu Piquea i Shakire? Pogledajte kako izgleda Dragana

Piše desk  /  18.06.2022., 11:33h

- Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali ne mogu govoriti o svim ostalim detaljima o svemu što se događa ovih dana - rekla je Dragana.

Poznati nogometaš Barcelone Gerard Pique i pjevačica Shakira prekinuli su nakon 12 godina ljubavi, nakon što je zgodna Kolumbijka uhvatila svog partnera kako ju vara.

U početku se pojavila informacija da je Pique zaveo majku svog suigrača Gavija, što je demantirano, zatim se šuškalo da je u vezi sa studenticom iz Barcelone.

No sada su se pojavila informacije da je veza jednog od najpoznatijih svjetskih parova propala zbog prekrasne Makedonke.

Riječ je o Dragani Spasovski, skopskoj starleti, koja već duže vrijeme živi u bugarskom gradu Plovdivu, a nije poznato je li tamo upoznala Gerarda Piquea, piše Večernji.hr.

- Priča o nama je vrlo aktualna u Bugarskoj, ali je sada ne bih ni potvrdila ni demantirala" - rekla je Spasovska za lokalne medije koji su o njima počeli pisati nakon što se na Instagramu primijetilo da ima zajedničke fotografije sa španjolskim nogometašem.

- Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali ne mogu govoriti o svim ostalim detaljima o svemu što se događa ovih dana.

U međuvremenu se pojavila informacija da je Shakira angažirala privatnog detektiva da prati Gerarda Piquea, jer je sumnjala u njegovu vjernost. No oni su sve otkrili medijima.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:05