Article_Top_970x250

Starca u Kanadi zarobio snijeg: Cijelu zimu nije mogao iz kuće

zatrpan u snijegu

Starca u Kanadi zarobio snijeg: Cijelu zimu nije mogao iz kuće

ožu 10, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

foto: Ottawa Police

Prokrčivši put do kuće u Ottawi i strahujući od najgoreg, policajci su zatekli muškarca "sasvim samog, živog i zdravog". Čitavu zimu jeo je konzerve iz ostave jer je bio zatrpan u snijegu" i štedio je na hrani.

Policija u Ottawi je krajem tjedna pritekla u pomoć starijem muškarcu koji je tjednima bio zatočen u vlastitom domu zbog snijega koji se nagomilao ispred ulaznih vrata i oko kuće, prenosi 24.sata

Kanadska policija koja je došla na dojavu zabrinutih susjeda koji su se upravo bili vratili s odmora na Floridi, napisala je u nizu objava na Twitteru da je "na mjestu događaja naišla na količinu snijega koji se gomilao čitavu zimu na ulazu" u kuću te da u snijegu "nije bilo stopa ni znakova života".

Prokrčivši put do kuće i strahujući od najgoreg, policajci su zatekli muškarca "sasvim samog, živog i zdravog". Rekao im je da je "čitavu zimu jeo konzerve iz ostave jer je bio zatrpan u snijegu" i štedio je na hrani.

Policijski službenici su očistili snijeg, za što im je trebao dobar sat i pol vremena, uz pomoć ralice komunalne službe kojom su uklonili gromade leda.

U kanadskoj prijestolnici od početka zime palo je više od dva metra snijega, od čega više od 30 cm u mećavi sredinom veljače zbog koje su škole bile zatvorene.

Dnevnik.ba

Tagovi: