StoryEditor
nedjeljnom u dva

Stanković zaintrigirao najavom sljedećeg gosta: "Završio je elektrotehničku školu, a ne zna ni osigurač promijeniti"

Piše desk  /  19.04.2022., 13:46h
"Završio je elektrotehničku školu, ali prema vlastitom priznanju ne zna ni osigurač promijeniti. Taman za našu emisiju! Nu2", stoji u najavi koja je izazvala pozornost mnogobrojnih gledatelja.

Aleksandar Stanković (52), voditelj i urednik emisije ''Nedjeljom u 2'', ponovno je zaintrigirao pratitelje novom objavom na službenom Facebook profilu HRT-ove emisije. Stanković je i ovog puta na zanimljiv način najavio novog gosta ne otkrivajući pri tome njegov identitet.

"Završio je elektrotehničku školu, ali prema vlastitom priznanju, ne zna ni osigurač promijeniti. Taman za našu emisiju! Nu2", stoji u najavi koja je izazvala pozornost mnogobrojnih gledatelja. Ispod objave odmah su uslijedili komentari, a neki od gledatelja pokušali su odgonetnuti tko se krije iza ove najave. Neki od prijedloga bili su Zuhra, Tomislav Ćorić i Vojko V.

Bilo je i onih kojima se ova najava nije svidjela.

"Za vašu informaciju, danas se više ne mijenjaju osigurači. Ako želite senzacionalizam, pokušajte ponovno. Neću gledati, niste me privukli", poručio je jedan od gledatelja. Ubrzo je uslijedio i Stankovićev odgovor.

"U mnogim stanovima još se mijenjaju osigurači, ali to nije poanta najave. Opušteno!" poručio mu je voditelj. Objava je u nešto manje od dva sata dobila 200-tinjak lajkova.

Dnevnik.ba

08. prosinac 2023 22:57