StoryEditor
nedjeljom u dva

Stanković najavio sljedećeg gosta: "Oprostit će mu i Covid i Plenkovića, al gostovanje u Nu2 neće"

Piše DESK  /  15.12.2021., 11:40h
Urednik i voditelj emisije ‘Nedjeljom u 2‘ na HRT-u Aleksandar Stanković otkrio je da će idući gost u emisiji biti zastupnik Hrvoje Zekanović.

"Oprostit će mu i Covid i Plenkovića, al gostovanje u Nu2 neće. Hrvoje Zekanović", najavio ga je kratko voditelj Aleksandar Stanković na službenom Facebook profilu emisije.

"Nećemo se družiti ovu nedjelju", poručio je u komentarima jedan gledatelj, a drugi su slaganje s njim pokazali lajkovima."Znači slobodna mi nedjelja? F1 je završila, a niti kod Stankovica nemam što gledati....", napisao je drugi, također popraćen nizom lajkova.

Podsjećamo, odlukom predsjedništva Hrvatskih suverenista od četvrtka 9. prosinca Zekanović više nije predsjednik Kluba zastupnika Hrvatskih suverenista u Hrvatskom saboru. Odluka je donesena na izvanrednoj sjednici predsjedništva nakon što je zastupnik Zekanović u Saboru, govoreći u ime kluba zastupnika, iznosio osobna stajališta o borbi protiv Covida-19 koja nisu u skladu s politikom stranke i ne predstavljaju stajališta ostalih članova kluba.

Dnevnik.ba

22. veljača 2024 23:09