StoryEditor
nedjeljom u dva

Stanković najavio novu emisiju, a komentari mu ne prestaju stizati: Malo koga ostavljaju ravnodušnim

Piše Desk  /  31.01.2022., 11:17h
Ova najava bila je poprilično inspirativna za Stankovićeve pratitelje na Facebooku i njegove gledatelje koji su u komentarima ponudili šaroliku paletu zanimljivih odgovora.

Aleksandar Stanković na službenoj Facebook stranici svoje emisije "Nedjeljom u 2" najavio je dva gosta i ovakav opis je stavio o njima ne otkrivajući im imena:

Nema druge nego najaviti ih. Novi album, dva pjevača malo koga ostavljaju ravnodušnim...

Daje se naslutiti kako je riječ o dvojcu iz benda Tram 11 – Targetu i Generalu Woo čiji je album "Jedan i jedan" podigao dosta prašine zbog tekstova njihovih pjesama i zbog čega je njihov izdavač Menart odlučio album povući s tržišta te su otkazali suradnju Targetu i Generalu Woo.

Ova najava bila je poprilično inspirativna za Stankovićeve pratitelje na Facebooku i njegove gledatelje koji su u komentarima ponudili šaroliku paletu zanimljivih odgovora, a evo nekih:

– Matko i Brane? Kuzma i Shaka Zulu. Lidija Bačić i Maja Šuput. Zvone Bohem i Igor Štimac. Elio pisak i...? Dalmatino.... Među komentarima bilo je i onih koji su sigurni kako su novi gosti u Stankovićevoj emisiji dečki iz benda Tram 11 i smatraju kako ih nije trebao pozvati u emisiju.

Dnevnik.ba

07. prosinac 2023 01:53