StoryEditor
nu2

Stanković iznenadio na kraju emisije: ‘Stigao je bijesni gledatelj koji traži da ga pustimo u studio‘

Piše desk  /  06.11.2022., 17:50h

Iz režije mi javljaju kako pred studijom imamo nezadovoljnog gledatelja koji je došao do HRT-a. Hoćemo ga pustiti u emisiju? Evo bijesnog gledatelja koji je sjedio na kauču. Kako su vas pustili?, pitao je Stanković našeg poznatog rally vozača i influencera Juraja Šebalja

Gost ovotjednog izdanja emisije "Nedjeljom u 2" bio je poduzetnik i predsjednik udruge Strujni krug Hrvoje Prpić koji je u emisiji govorio o tome zašto je struja budućnost, a fosilna goriva idu u povijest. Između ostalog govorio je i o tome hoćemo li se već sutra svi morati voziti električnim automobilima koje nećemo imati gdje puniti, prenosi Večernji list.

Pred kraj emisije dogodio se zanimljiv presedan. Naime, urednik i voditelj emisije Aleksandar Stanković najavio je kako je na HRT stigao gledatelj koji želi u emisiju.  - Iz režije mi javljaju kako pred studijom imamo nezadovoljnog gledatelja koji je došao do HRT-a. Hoćemo ga pustiti u emisiju?

Evo bijesnog gledatelja koji je sjedio na kauču. Kako su vas pustili?, pitao je Stanković našeg poznatog rally vozača i influencera Juraja Šebalja. 

- Izborio sam se odgovorio je Šebalj. 

Stanković je zatim kazao kako Šebalj ima dosta prigovora na račun električnih automobila. - Problem je taj što se našao u Hrvatskoj, a elektrifikacija košta. Sve ovo je jasno, ali osnovna stvar je otkud država crpi novac. Otkud ćemo raditi nove ceste? Što ćemo raditi u budućnosti ako ćemo imati samo električne automobile?

Već je Engleska najavila da će uvesti porez na električne automobile. Norvežani su prije imali besplatne cestarine a sada plaćaju 50 posto cestarinu. Sad je bolje i jeftinije tko to može priuštiti. Moramo pričati i o negativnim stranama, rekao je između ostalog Šebalj na  kraju emisije.

Dnevnik.ba

23. srpanj 2024 07:14