StoryEditor
nedjeljom u 2

Stankoviću gost otkazao tri dana prije emisije: "Kaže da nije desničar i ustaša, ali je shvatio u kojem to smjeru ide"

Piše desk  /  01.12.2022., 14:13h

Voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković požalio se na društvenim mrežama da je ostao bez gosta za ovu nedjelju, 4. prosinca. U studio mu je, naime, trebao stići Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, no on je u zadnji tren otkazao gostovanje.

"Ništa od Domovinskog duha! Mario Radić otkazao gostovanje u Nu2. Shvatio je u kom to smjeru ide, tj. da bi morao skidati 10 penala i da bi bilo malo prilika za golove. Kaže, cijeni me kao novinara, nije nikakav desničar i ustaša i on i ja bismo se u nekim drugim prilikama dobro slagali. Ništa... idem tražiti novog gosta", napisao je Stanković na Facebooku.

Podsjetimo, Stanković je Radića ranije najavio zanimljivom objavom na Facebooku. Izdvojio je, naime, neke dijelove iz programa Domovinskog pokreta, ustanovivši da se na više mjesta ističe sintagma "Domovinski duh".

"'Domovinski duh na prvom je mjestu', 'Domovinski duh u gospodarstvu', 'U pravosuđu Domovinski duh', 'Domovinski duh u preobrazbi zdravstva', 'Teritorijalni preustroj Hrvatske u Domovinskom duhu', 'Domovinski duh u preobrazbi znanosti, sporta i obrazovanja', 'U Domovinskom duhu geografska preobrazba'. Uglavnom, u nedjelju o domovinskom duhu", napisano je ranije uz fotografiju Marija Radića.

Dnevnik.ba

23. srpanj 2024 01:45