StoryEditor

Stanivuković najavio rušenje restorana Dodikove kćeri Gorice

Piše D  /  28.05.2021., 02:05h

Kako je rekao okupljenim novinarima nakon što je predao prijavu, neće nikad odustati od pravne države, ma koja bila cijena.

"Pravna država znači da je zakon iznad bilo koga. Kuma, sestrića, roda, tazbine, ma bilo koga u užoj i široj obitelji. Danas mi takvu državu nemamo. Osim ‘Kajaka‘, vidimo i ‘Agape‘ koji je nelegalan", kazao je Stanivuković dodajući da će izdati rješenje i za njegovo rušenje.

Dodao je da je riječ o terasi sa svim popratnim objektima i skladištima, tendama i šankovima koji su potpuno nelegalni.

"Dodikov kum ima nelegalno izgrađen restoran. Imate njegovu kćer koja ima nelegalan objekt sa svim popratnim sadržajima, tendama, verandama ili kako god se to zvalo. Imamo sestrića s nelegalnim billboardima. Pa imaju li ti ljudi išta legalno? Naši inspektori su čekali da Gorica dođe na sastanak pola sata, ali ona se nije pojavila. Umjesto nje se pojavio republički inspektor, ovaj Mijović. To je morbidno i zbog toga ovaj čovjek treba dobiti još jednu kaznenu prijavu", istaknuo je Stanivuković.

Podsjećamo, nakon preuzimanja mandata Stanivuković je pokrenuo i pitanje izgradnje ugostiteljskog objekta "Kajak terasa", koji je izgrađen na zemljištu u vlasništvu Grada Banje Luke i za koje oni tvrde da nema građevinsku i druge dozvole. Vlasnik ovog restorana je Dodikov kum Mile Radišić.

Također, restoran "Agape" je u vlasništvu Dodikove kćeri Gorice i nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Banjoj Luci u Gospodskoj ulici.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 12:03