StoryEditor
bageri u akciji

Stanivuković ispunio obećanje: Naredio rušenje dijela restorana u vlasništvu Dodikovog kuma

Piše desk  /  27.11.2021., 16:09h
Rušenje spornog dijela objekta "Kajak terasa", najavljeno za danas već je u tijeku, obzirom da je vlasnik Srećko Radišić još jučer počeo s uklanjanjem onih dijelova za koje je banjalučka komunalna policija naredila uklanjanje

Radišić je jučer u tijeku dana rušio manje dijelove objekta, a najavio je i kaznenu prijavu protiv Stanivukovića.

Istovremeno kćerka lidera SNSD-a Milorada Dodika zaprijetila je Stanivukoviću objavom navodnih kompromitirajućih snimaka zbog rušenja ovog objekta.

U međuvremenu, mehanizacija za rušenje sporne terase stigla je na lokaciju gdje se nalazi "Kajak terasa" i gdje je već bio prisutan veliki broj građana.

Nakon kraćeg obraćanja gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, krenulo je skandiranje prisutnih "ruši, ruši".

"Došli smo da pošaljemo poruku da je Grad veći od pojedinca. Kažu da sam došao da se slikam. Rušenjem ovog objekta stavljamo institucije u prvi plan. Uvjeravali su nas da nismo u pravu. Ovo je treća sreća. Rekao sam kada dođem treći put ovo će biti srušeno. Kladili su se hoću li srušiti ili ne, evo danas je pravda zadovoljena. Isti ti kojim danas rušimo ovo bit će jednaki kada donesu papir. Svi smo u istoj ravni. Nema privilegovanih. Ponosan sam što su danas sa mnom oni koji su vjerovali", rekao je Stanivuković, nakon čega je dao znak bagerima da krenu s rušenjem.

Podsjećamo, sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, zatvoren je 11. ožujka ove godine.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 16:49