StoryEditor

Stanivuković: Banju Luku zadnja tri dana financiram iz svog džepa

Piše D  /  03.04.2021., 09:04h

Stanivuković je dodao i to da je u posljednja tri dana redovne aktivnosti grada financirao iz svog džepa.

"Neki ljudi, da bi se osvetili nekome tko je izabran, sahranit će sve. Također je nemoguće pripremiti proračun do ponedjeljka. Pripremali smo ga tri mjeseca, a oni sad očekuju da za dva dana pripremimo novi", kazao je Stanivuković.

Naglasio je i to da, dok jedni traže rješenje, drugi nazdravljaju šampanjcem jer proračun nije usvojen. Dodao je i to da svakome treba pomoći, ali da nije dobro da se Banja Luka pretvori u jednokratnu pomoć.

"Mi smo Domu zdravlja pripremili 1,2 milijuna KM i onda direktorica kaže da ne valja proračun iako su dobili najviše dosad. Oni su očekivali da mi skinemo sredstva sa svega da bi se isplatile jednokratne pomoći. U takvom slučaju, sredstava ne bi bilo dovoljni ni za kulturu, sport ili bilo kakve druge vrste pomoći", istaknuo je Stanivuković.

Naglasio je da je nakon današnjeg sastanka kao čovjek poražen.

"To je moje jedino mišljenje o današnjem sastanku. Kikoću se i smiju, a kao brinu o ljudima. Osjećam se kao beznadežan slučaj jer se od Banje Luke traži ono što nema. Postave se prema vama zahtjevi, a netko ustrajava na četiri milijuna KM pomoći nekim ustanovama, a mi tih sredstava nemamo. Ponudio sam maksimum od sebe, a iza toga ostaje grad koji ne funkcionira", poručio je Stanivuković, piše Srpska Info.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:16