StoryEditor
aleksandar vulin

Srpski ministar policije spomenut na suđenju Belivuku: "Bunker je Vulinov, on je tu uzgajao marihuanu"

Piše desk  /  07.09.2022., 22:55h

Pripremno ročište protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih osumnjičenih nastavljeno je u srijedu na Specijalnom sudu u Beogradu, a osumnjičeni su se tom prilikom izjašnjavali o dokazima Tužiteljstva za organizirani kriminal (TOK). Jedan od vođa krimi-grupe, Miljković, iznio je niz optužbi na račun ministra policije u Srbiji Aleksandra Vulina.

Vulina je prvo spomenuo Belivuk, kada je rekao da je sprava za mljevenje mesa, a u kojoj su prema tvrdnjama tužitelja okrivljeni mljeli žrtve, naknadno donesena u vikendicu u Ritopeku, piše nova.rs.

"Mašina je tri do četiri puta veća od dimenzija vrata te prostorije gdje tužitelj tvrdi da je ona pronađena. Ne može proći kroz taj otvor i tu nije pronađena nego je donijeta. DNK je mogao donijeti bilo tko i podmetnuti. Danima su se tamo šetali forenzičari i ministar Vulin se slikao. Zato tražim da sud pribavi predmet poznat kao 'ubojstvo na šinama', pa da vidite što se tamo radilo s DNK tragovima. Zamislite što se tek u ovom slučaju radi", rekao je Belivuk.

Potom je i Miljković iznio niz izjava na račun Vulina.

"Bunker je Vulinov, on je tu uzgajao marihuanu, kao što je to radio u 'Jovanjici'. On je napunio mašinu DNK tragovima. I pronađeno oružje je Vulinovo, pa predlažemo da bude svjedok i da imamo suočavanje ovdje", rekao je Miljković.

Zasad nije poznato o kojem se bunkeru radi i da li je riječ o onome na Partizanovom stadionu, koji su okrivljeni koristili kao "bazu".

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 09:09