Article_Top_970x250

Srpski mediji pobijesnili na Rađu: 'Slavili uz Thompsonovu ustašku pjesmu!'

nakon finalne utakmice

Srpski mediji pobijesnili na Rađu: 'Slavili uz Thompsonovu ustašku pjesmu!'

lip 26, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

U finalu Olimpijskih igara u Barceloni naša reprezentacija predvođena Draženom Petrovićem, Rađom i Tonijem Kukočem izgubila je 117- 85 od 'Dream teama' u kojem su igrali Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Charles Barkley.

Dino Rađa jedan je od najvećih hrvatskih košarkaša, član košarkaške Kuće slavnih, prvak Europe s Jugoplastikom, osvajao je medalje i s reprezentacijom Jugoslavije, a bio je i član legendarne momčadi Hrvatske koja je na Olimpijskim igrama 1992. u Barceloni osvojila srebrnu medalju gdje je izgubila u finalu protiv SAD-a i njihovog Dream teama. 

Zbog jedne izjave u kojoj se prisjetio upravo tih Olimpijskih igara Rađu su napali srpski mediji kojima nije najbolje sjela istina našeg bivšeg košarkaša.  Naime, Rađa je za 24sata otkrio kako su naši košarkaši pobjede u Barceloni slavili uz pjesmu 'Bojna Čavoglave' pjevača Marka Perkovića Thompsona, a to su 'na nož' dočekali mediji u Srbiji. 

- Rađa je otkrio da su pobjede slavili uz Thompsonovu 'Bojnu Čavoglave' u kojoj se veličaju koncentracijski logori i ubijanje Srba - piše Alo, a ni Kurir nije bio puno blaži:

- Dino Rađa priznao da je slavio pobjede uz Thompsonovu ustašku pjesmu! - pišu. 

U finalu Olimpijskih igara u Barceloni naša reprezentacija predvođena Draženom Petrovićem, Rađom i Tonijem Kukočem izgubila je 117- 85 od 'Dream teama' u kojem su igrali Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Charles Barkley,m prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250