StoryEditor

Srpski mediji: Od sad navijamo za Hrvatsku, oni će nas spasiti

Piše D  /  15.04.2019., 09:04h

Srpski mediji nisu bili pretjerano razočarani nakon poraza Srbije u Zadru. U nedjelju ih je hrvatska rukometna reprezentacija ispratila s četiri gola razlike (27-23) i time ih stavila u nepovoljan položaj. Srbija nakon četiri odigrane utakmice u grupi ima tek dva boda (remiji s Hrvatskom i Belgijom) i plasman na Europsko prvenstvo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj doveden je u pitanje.

 

- ‘Srbijo znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj‘ skandirali su Hrvatski navijači. U Višnjiku je 7 tisuća navijača zviždalo srpskoj himni ‘Bože pravde‘. Zadar je pakleno dočekao naše rukometaše - pisao je Alo, a na samu utakmicu gotovo da se nisu ni osvrnuli.

- Srbija je odigrala loše prvo poluvrijeme s puno grešaka što je favorizirani domaćin znao iskoristiti. ‘Orlovi‘ u nastavku nisu uspjeli ‘istopiti‘ minus. Srbiji su sada potrebne dvije pobjede protiv Belgije i Švicarske, a moramo navijati i za pobjedu Hrvatske protiv Švicarske - napisao je Kurir.

Na tragu Kurira bio je i Telegraf.

- ‘Orlovi su platili ceh lošem prvom poluvremenu. U Zadar smo otputovali kao autsajderi, iako smo u četvrtak odigrali neriješeno s istim protivnikom. Upravo taj bod bit će itekako bitan u konačnoj borbi za plasman na Euro - napisao je Telegraf.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 22:46