StoryEditor

Srpski igrač nahvalio Kovača: "Pomogao mi je da nađem pravi put"

Piše D  /  30.07.2019., 08:07h

Tu je i ozljeda koja će ga malo poremetiti, no Jović je u karijeri već prošao teške trenutke u Benfici. Iz portugalskog kluba otisnuo se kod Nike Kovača u Eintracht Frankfurt gdje je doživio eksploziju pa često bivšeg hrvatskog izbornika hvali na sva usta.

"Vrlo toplo me primio. Nisam živio dovoljno profesionalno i nisam previše radio na sebi. Nisam se trudio. Ali Kovač mi je pomogao da nađem pravi put, nikad mi nije pružio priliku da budem lijen na treningu. Nisam imao ni minutu mira, uvijek me izazivao. Htio je vidjeti da radim do kraja svaki trening. Jako sam mu zahvalan, on mi je bio važan trener, učinio me boljim igračem i boljom osobom", rekao je srpski napadač za 11freunde.de.

Jovića su upitali zašto Ante Rebić slavi njegove golove prije nego što uopće padnu. Napravio je to protiv Chelseaja u Londonu u polufinalu Europa lige, tada je cijeli svijet vidio potez hrvatskog ofenzivca.

"Ma mislim da on uopće ne slavi, on bude ljutit jer mu nisam dodao, haha. Ante želi imati loptu u nogama cijelo vrijeme."

Inače, Jović je ozlijedio lijevi gležanj nakon sudara s Oblakom u porazu 7:3 protiv Atletico Madrida. Kako piše Marca, prve prognoze nisu dobre. Reprezentativac Srbije mogao bi dugo biti izvan pogona.

Jovića nije krenulo u Realu. U tri pripremne utakmice nije ništa pokazao, a protiv Arsenala Zidane ga je morao vaditi već u 16. minuti zbog crvenog kartona Nacha, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 03:15