StoryEditor
dublin

Srpski i ruski migranti u Dublinu prosvjedovali protiv ideje da se Irska pridruži NATO-u, korisnici društvenih mreža ih ismijali

Piše desk  /  10.08.2022., 18:15h

Ruski i srpski migranti u Dublinu udružili su se kako bi prosvjedovali protiv mogućnosti pridruživanja Irske NATO-u. Prosvjed se dogodio 6. kolovoza u centru irskog grada, a na plakatima je pisalo "Danas Švedska i Finska, sutra Irska?", kao i "Ukrajina, prestani granatirati Donjeck".

Vijest o prosvjedu brzo se proširila društvenim mrežama, a korisnici Twittera s nevjericom komentiraju potez ruskih i srpskih migranata. 

"Ruska i srpska zajednica u Irskoj prosvjeduju protiv pristupanja Irske NATO-u. Ne, nisi krivo pročitao. Imigranti iz Srbije i Rusije ne žele da Irska postane članica NATO-a", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Ovo je nevjerojatno. Srpski i ruski imigranti u Irskoj protestiraju protiv članstva Irske u NATO-u. I jedni i drugi uživaju u slobodi i stilu života zapada, ali prosvjeduju kako bi uništili! Zašto su građani Srbije koji protestiraju emigrirali u Irsku, a ne u Rusiju?" zapitao se drugi korisnik Twittera. 

Dnevnik.ba

01. veljača 2023 09:14