StoryEditor
mia

Srpski dizajner Marko Mitanovski promijenio spol

Piše desk  /  22.10.2021., 16:26h
Mitanovski se prije izvjesnog vremena podvrgao operaciji promjene spola, piše “Blic” i tako ostvario svoju najveću želju

Srpski modni dizajner Marko Mitanovski doživio je svjetsku slavu 2009. godine kada je kao mladi umjetnik dobio priliku osvojiti svijet. Prije nekoliko godina povukao se iz javnog života i nastavio da gradi karijeru izvan prostora Srbije. Poznat je i po tome što je, između ostalog, surađivao sa Lady Gagom.

Mitanovski se prije izvjesnog vremena podvrgao operaciji promjene spola, piše “Blic” i tako ostvario svoju najveću želju. Proces je uspješno završen, a Marko je sada dobio novo ime i na društvenim mrežama pokazao novo lice. Mia, kako se sada zove, po mišljenju mnogih izgleda veoma lijepo i atraktivno.

Poslije operacije i oporavka koji je imao, Marko je nastavio kreirati i biti priznat u svijetu mode. Srpski dizajner, koji već godinama unazad uspješno radi u cijeloj Europi, posebno u Londonu, diplomirao je na Fakultetu za dizajn u Beogradu 2009. godine. Bio je jedan od izabranih dizajnera na natjecanju „Ones to Watch“ koje je održano u Londonu rujna 2009. godine, piše CDM.me.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 14:02