StoryEditor
"dečko iz susjedstva"

Srpska manekenka: Ronaldo mi je pisao i poslao selfie, poruke su došle u pogrešne ruke

Piše desk  /  17.06.2022., 08:42h

Atraktivna srpska manekenka Kristina Perić (26) tijekom gostovanja u emisiji Amigi G Show otkrila je detalje razgovora sa slavnim portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom.

– Ronaldo mi je zbilja pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje i vjerujem da se zbog toga javio – ispričala je Kristina koja nije krila da je bila oduševljena kada joj se Ronaldo javio.

Naime, Srpkinja je upoznala Ronalda 2016. godine kada je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk koja je kao i Kristina bila ‘Viktorijin anđeo’.

Srpska manekenka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu djevojku, a upravo je to bio razlog zbog čega ju je jedan od njezinih prijatelja poželio predstaviti Portugalcu.

– Prijatelj mi je rekao da me mora predstaviti Ronaldu jer sam gotovo identična kao Irina – rekla je tada Kristina nakon čega je dodala:

– Odmah sam ‘kliknula’ s Ronaldom jer njemu nisu bitni slava i novac. Ponašao se kao normalan dečko iz susjedstva. Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:41