Article_Top_970x250

Srećko Oberan novi predsjednik Općinskog odbora HDZ-a 1990 Ravno

HNŽ

Srećko Oberan novi predsjednik Općinskog odbora HDZ-a 1990 Ravno

velj 02, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Na Izbornoj skupštini Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Ravno za predsjednika je izabran Srećko Oberan, dopredsjednika Ante Raguž, tajnik je Anđelko Franić, a rizničar Srećko Zvono.

Izbornoj skupštini, uz domaćine, nazočili su: Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990, Diana Zelenika, zastupnica HDZ-a 1990 u Parlamentu BiH, Ivica Gašpar, glavni tajnik Stranke, Marinko Petrić, predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a 1990 Hercegovačko-neretvanske županije i Zoran Krešić, zastupnik u Skupštini HNŽ-a, prenosi Fena.

Kako je priopćeno iz HDZ-a 1990, Srećko Oberan zahvalio je na izboru za predsjednika Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Ravno i izrazio spremnost za što kvalitetnijim oporbenim djelovanjem kroz općinsko vijeće i pripreme za izbore.

- Moramo ponuditi hrvatskom narodu alternativu i suprotstaviti se ovakvoj politici, te upozoravati na ono što ne valja,a istodobno moramo biti konstruktivni”- kazao je Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990.

Zahvalio je dosadašnjem predsjedniku Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Ravno Peri Lučiću i čestitao novoizabranom Srećku Oberanu.

- Mislim da smo dosegli bolju razinu i da imamo ljude koji će odgovoriti zadatku već na ovim izborima. Imamo ideju, realizirati ćemo ju i uspjet ćemo- kazao je Cvitanović.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250