StoryEditor

Srebrni Vatreni sve je bliže potpisivanju za talijanskog velikana

Piše D  /  11.08.2019., 08:08h

Sada se za njega interesiraju brojni talijanski velikani, a Gazzetta dello Sport piše kako je najbliže njegovom dovođenju Roma. Lovrenovi predstavnici navodno su jučer viđeni u Rimu gdje su u tijeku pregovori oko njegovog prelaska u slavni talijanski klub.

Lovren je bio povezivan i s Milanom u kojem je Zvonimir Boban sportski direktor, no izgleda da je Roma sada bliže dovođenju 30-godišnjeg braniča. Da se nešto kuha po pitanju njegova odlaska iz Liverpoola engleski mediji su primijetili i po tome što Lovren nije sudjelovao u pobjedi protiv Norwicha na otvaranju Premier lige u petak iz čega se može naslutiti da je već odigrao zadnju utakmicu u dresu aktualnih europskih prvaka.

Liverpool je do nedavno za hrvatskog reprezentativca tražio oko 30 milijuna eura, a tu cifru je najprije spustio na 25 milijuna, a sada Corriere dello Sport piše kako bi ga Roma mogla dobiti i za 20 milijuna eura. Pregovori su trenutno u tijeku.

Roma želi posuditi Lovrena i Liverpoolu za to dati dva milijuna eura, a onda idućeg ljeta otkupiti njegov ugovor za 16 milijuna. Liverpool nateže na svojih 20 milijuna, a iako dogovor još nije postignut, Talijani pišu kako je posao jako blizu realizacije, prenosi 100posto.hr.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 08:01