StoryEditor
‘USVOJILI‘ GA

‘Srbine, čestitamo!’ Srpski tviteraši masovno podržali Johnnyja Deppa: ‘Ovo je naša pobjeda’

Piše desk  /  02.06.2022., 09:57h

Vijest da je američka porota donijela presudu u korist Johhnnyja Deppa te da mu bivša supruga Amber Heard mora platiti 15 milijuna dolara odštete zbog klevetanja kod Srba je dočekana s veseljem.

Naime, već neko vrijeme po društvenim mrežama vodi se rat između ‘tima Amber’ i ‘tima Depp’, a neslužbenu glumčevu pobjedu mnogi tviteraši gledaju kao vlastitu pa likuju komentarima.

‘Ovo je naša pobjeda’, ‘Cifra koju ona njemu duguje je veća, a rekla bih i krivica’, ‘Sramota je što on njoj za nasilje na kraju mora i platiti’, najčešći su komentari na Twitteru.

Odluka da Amber treba platiti 15 milijuna dolara odštete Johnnyju Deppu, a on njoj samo 2 milijuna zbog ‘indirektnog’ klevetanja, posebno je inspirirala naše susjede koji popularnog glumca smatraju ‘svojim’.

‘Johnny Depp Srbine, čestitam na presudi u tvoju korist’, ‘Gospodin Johnny Depp dobio na sudu protiv vještice ah’, ‘Dobio je suđenje, neka pjeva ova kuća’, komentiraju srpski tviteraši.

Ljubav Deppa i Srbije otpočela je onog trenutka kad ga je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na Dan državnosti, nagradio Zlatnom medaljom za zasluge. Slavni je glumac Zlatnu medalju za zasluge dobio jer je prošle godine u Beogradu promovirao animirani film ‘Puffins Impossible’ koji je i proizveden u toj zemlji, piše dnevno.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:25