StoryEditor

Srbina kod Philadelphije ubili dok je šetao psa, policija objavila snimku počinitelja

Piše D  /  15.01.2021., 01:01h

Strašna vijest dolazi iz Philadelphije u SAD-u. Mladić srpskog podrijetla ubijen je u večernjoj šetnji nasred ulice, nakon što su ga napala dvojica pljačkaša, prenosi Kurir.

Američki student srpskog podrijetla Miloš Lončar (25) ubijen je nasred ulice u gradiću nadomak Philadelphije. Napadnut je od strane dvojice pljačkaša dok je šetao svog psa.

Napad se dogodio u srijedu navečer, a policija i hitna mladića su pronašli kako bespomoćno leži na pločniku u lokvi krvi. Na mjestu zločina pronađen je i mladićev pas koji je bio bez ozljeda te je odmah smješten kod Milanova prijatelja.

Snimka nadzorne kamere zabilježila je kako su dvojica pljačkaša prvo napala 25-godišnjaka, a potom je jedan od njih mladića upucao u grudi. Zločin se dogodio nedaleko od ulice u kojoj je mladić stanovao.

Na snimci je vidljivo kako dvojica muškaraca pokušavaju opljačkati mladića, a zasad nije jasno zašto je jedan od pljačkaša upucao mladića jer se isti nije opirao niti došao u bilo kakav sukob s pljačkašima.

Milan je hitno prevezen u bolnicu, no pola sata kasnije podlijegao je ozljedama i preminuo. Ovaj 25-godišnjak je u prosincu 2019. godine diplomirao inženjerstvo te odmah po završetku studija počeo raditi kao građevinski inženjer. 

- Nema smisla, jednostavno nema smisla ni razloga za ovo što se dogodilo - rekla je za TV NBC10 Milanova neutješna majka rekavši da nije imao novaca kod sebe te da se nije opirao.

Policija je izvjestila kako je u tijeku istraga te da su, zahvaljujući nadzornoj snimci uspjeli napraviti opis napadača. Obojica napadača bila su odjevena u crno, a prema neslužbenim podacima, jedan od njih imao je poluautomatsku pušku. Policija je objavila i 20.000 dolara novčane nagrade za bilo kakvu informaciju koja bi mogla dovesti do pronalaska dvojice napadača, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:18