StoryEditor
partnerica Ane Brnabić

Srbijansku premijerku pitali otvara li njena partnerica kliniku s bratom Dritana Abazovića, evo što je rekla

Piše desk  /  13.07.2022., 21:16h

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila danas je kako će se njena partnerica Milica Đurđić oglasiti o tome otvara li s bratom crnogorskog premijera Dritana Abazovića kliniku u nekadašnjoj zgradi BIGZ-a u Beogradu i kako nema potrebe da ona priča o tome.

– Moja partnerica je individua za sebe, njen profesionalni život je njen profesionalni život i ja sam sigurna kako će se ona oglasiti po tom pitanju, tako da nema potrebe da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade Srbije i pričam o tome – kazala je Brnabić u Vladi Srbije odgovarajući na novinarsko pitanje jesu li točni medijski natpisi kako njena partnerka otvara kliniku s Džihanom Abazovićem.

Rekla je da joj je zanimljivo i kako je ne iznenađuje da se “prvo piše, a onda pita o tome”.

– Tako da je, kao i u mnogim pričama, to postala istina, pa tko se sjeti pitati, pita. Ja se vama zahvaljujem što ste pitali – kazala je Brnabić.

Mediji su nedavno objavili kako će u bivšoj zgradi BIGZ-a biti otvorena klinika čiji će vlasnici biti brat crnogorskog premijera i partnerica premijerke Srbije.

Zgradu BIGZ-a su prošle godine kupile firme Marera Real Estate Partners i Marera Properties, u medijima predstavljene kao ruske firme, a koje se dovode u vezu s ministrom financija Srbije Sinišom Malim.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 19:50