StoryEditor
nadrealno

Srbijanski režimski tabloid slavi veliku "pobjedu" nad Hrvatskom

Piše desk  /  07.10.2022., 07:58h

Vučiću odani tabloid Informer nakon što je tijekom dana šizofreno, kao i obično, izvještavao o Hrvatskoj vezano uz sankcije Srbiji na rusku naftu koja dolazi preko Janafovog naftovoda iz Hrvatske, sinoć je proglasio srpsku pobjedu.

A srpska pobjeda je - mjesto sjedenja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na večeri u Pragu gdje se održava europski summit.

Naime, kako su slavodobitno konstatirali, Vučić je sjedio s Macronom, ali ne i Plenković. 

"Vučić za stolom sjedi odmah pored francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Za stolom su još i finska premijerka Sanna Marin, predsjednik Azerbajdžana Ilham Alijev, kancelar Austrije Karl Nehammer, premijer Ukrajine Denis Šmihal, irski premijer Michael Martin i premijer Portugala Antonio Costa, pohvalio se Vučićev Informer. Pa prešao na Plenkovićev stol za večeru.

"Za drugim stolom, daleko od onog za kojim sjedi Vučić, sjede hrvatski premijer Andrej Plenković i albanski premijer Edi Rama. Pametnom dosta. Zahvaljujući ugledu srpskog predsjednika i dobrim odnosima s europskim dužnosnicima predsjednik Srbije izvojevao je još jednu bitku za našu zemlju", napisao je Informer. Najozbiljnije. 

image

Raspored sjedenja

SCREENSHOT - Informer

Sve su, inače, potkrijepili i screenshotom stolova, uzetom na mobitelu koji je na češkoj mobilnoj mreži, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 14:38