StoryEditor
Bogoljub Karić

Srbijanski biznismen podnio zahtjev da bude mlađi 20 godina

Piše desk  /  08.02.2022., 17:21h
Srbijanski biznismen Bogoljub Karić danas je u priopćenju potvrdio da je na svoj 65. rođendan gradskoj upravi Kragujevca podnio zahtjev za donošenje odluke o promjeni upisa podatka o činjenici njegovog rođenja.

Karić u priopćenju navodi da traži da se utvrdi da je rođen 17.1.1974. godine u Peći, a ne 17.1.1954. godine, kako je upisano u matičnoj knjizi. Ocijenio je da je zahtjev zasnovan na važećim zakonima i nespornim činjenicama, a razlozi za podnošenje zahtjeva nisu samo osobne prirode, prenosi Avaz.

- Naprotiv, kao jedinstvena ličnost u suvremenoj srbijanskoj povijesti, Bogoljub Karić neumorno promovira čovjekoljublje, pa je i taj zahtjev podnio u ime svih, koji se bez obzira na godine života osjećaju sposobnim da rade i budu posvećeni dobrobiti ne samo svoje obitelji, kao najsigurnijeg mjesta, nego i društva kao cjeline koji ne žele umiroviti i biti na teretu proračunu Republike Srbije, Fondu mirovinskog i invalidskog osiguranja i Fondu zdravstvenog osiguranja, koji ne žele prava iz tih fondova, da ne bi umanjili sredstva, koja bi pripala drugim ljudima, kojima su stvarno potrebna. 

Kako je naveo, zahtjev je podnio u ime svih ljudi koji, kao i on, misle da čovjek nikada nije star, dok god se osjeća mladim i sposobnim da radi i da nitko, osim Boga, nema pravo određivati do kada ćemo biti na ovom svijetu, do kada ćemo raditi i stvarati.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:03