StoryEditor

Sramotna izjava Pernara: "Cijela država paralizirana da bi neki djed živio tjedan duže..."

Piše D  /  04.04.2020., 08:04h

Jel itko među vama stvarno misli da je on žrtva korone ili ste ipak skloniji tezi da je njegova smrt posljedica duboke starosti i prethodnih bolesti koje je imao? – početak je objave Ivana Pernara, šefa istoimene stranke.

Na njegovu objavu uslijedilo je puno komentara, a jedan ga je pratitelj kritizirao:

– Ivane razumijem da ti možda nemaš nikoga starijega doma tko je rizična skupina, ali naprimjer ja imam dvoje starijih ljudi koji su visoko rizična skupina, i koji ako dobiju korona virus biti ce u vrlo teškoj situaciji. Također imam u obitelji osobe koje hvala Bogu još imaju posao i rade u trgovinama. To što ti pozivaš na bojkot mjera samoizolacije izravno utječe na mene i slične meni, i naše obitelji. Zarazi li se jedan velika je mogućnost da se zaraze svi a ja svoju baku i djeda ne želim izgubit bez obzira imali on 150 ili 80 godina. Ako se zaista ne bojiš bolesti otiđi volontirati u neku bolnicu ili sličnu ustanovu. Nemoj mene zakidat za članove obitelji – riječi su jednog muškarca.

Pernar je tada napisao šokantan odgovor:

– Ja razumijem vašu želji da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje? – upitao se Pernar i ostao živ, prenosi Hercegovački portal.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:07