StoryEditor

"Spremamo se za slavlje. Ne mogu nas uhvatiti, nema šanse!"

Piše D  /  04.11.2020., 08:11h

- Ovo je najkasnija presica koju sam ikad imao. Hvala Amerikancima na velikoj podršci. Milijuni su glasali za nas. Tužna grupa ljudi pokušava to osporiti, a mi im to nećemo dopustiti. Hvala mojoj ženi i obitelji, članovima mog tima.

- Spremamo se za slavlje. Zapravo, već smo bili spremni izaći i slaviti. Građani su izašli na izbore u rekordnom broju. Osvojili smo neke države za koje se nismo nadali. Florida, Ohio... I to velikom razlikom. Osvojil smo i Teksas, Georgiju, a oni to nisu ni stavili u tablicu. Ne mogu nas uhvatiti, nema šanse. Trude se, ali ne mogu. A još čekamo glasove iz država gdje jako vole vašeg predsjednika. O da, jako. Gledam te brojeve i glasove, opa. Pa to je velika prednost. 

- Pričao sam maloprije s guvernerom Teksasa. Čestitao mi je na pobjedi u Teksasu. I pitao me što se događa. Ovo nikad nisam vidio. Odgovorio sam mu da ni ja ne znam. Očito je da sam osvojio Teksas i neke druge ključne države, ali što se događa? Znao sam da će se to dogoditi. Oni će pokušati sad pobijediti preko suda. Poslali su milijune glasova poštom, rekao sam da će se to dogoditi. Ovo je sramota, ovo je prevara američkog naroda. Znao sam da će nas htjeti prevariti. Ali mi smo pobijedili.

- Znali smo da će ovo dugo trajati, hvala vam na strpljenju. Osjećamo se odlično obzirom an to gdje smo u ovom trenutku. Uistinu je tako. Vjerujemo da smo na putu prema pobjedi. Nije gotovo dok god se i posljednji listić ne prebroji. Trump o krađi izbora? Neće on odlučiti pobjednika, to će odlučiti glasači - kaže Joe Biden.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 03:37