Article_Top_970x250

Spremačice odgovorile Ivani Vidi: ˙Ne bih za takve kao ti radila ni za 10.000...´

naljutila ih

Spremačice odgovorile Ivani Vidi: ˙Ne bih za takve kao ti radila ni za 10.000...´

sij 31, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Igor Kralj/Pixsell

Objava Ivane Vide u kojoj se žali na svoju spremačicu i traži od pratitelja savjet treba li joj dati otkaz privukla je mnogo pozornosti na društvenim mrežama, a nekoliko se žena koje su i same spremačice prilično razljutilo pa su joj odlučile odgovoriti. 

"Draga Ivana, ja sam silom prilike spremačica i kad bi tako nešto za mene napisala, e pa mila moja ne bi se dobro provela da si Modrić, a ne Vida. Tako da ne kenjaj nego se primi posla. Ne bih za takve kao ti radila za 10.000 jer nemaš ti para koliko vrijedi moj obraz", napisala je jedna bivša spremačica. 

"Koliko god ljudi mislilo da smo mi spremačice niži sloj, vjeruj ne možemo biti niži sloj od tebe, zloće i bezobrazne, kad te vidim tješi me sto sam spremačica", razljutila se jedna. 

"Nikad me nije bilo sram zato kaj čistim da bi zaradila plaću, niti bih dala da mi se obraća s visoka zbog mojeg posla. Tako da, kolegice, neka ni vas ne uzrujava ovako nešto,jer na kraju dana mi svoje ruke operemo, a taj netko svoj obraz ne može", dodala je druga.

"Posao spremačice je častan posao. Ja sam s fakultetom radila kao spremačica i direktor hotela je bio u šoku kad sam se jedina prijavila na oglas i rekao mi je da to rijetki rade, mene nije sramota ništa pošteno raditi, jer dolazim iz radničke obitelji i sada imam svoju firmu. Mene bi bilo sramota ovako se ponašati kao i Ivana jer kako Gundulić je rekao 'Ko bi gori, sad bi doli' i obrnuto život i karma su čudo kako se ponašaš kroz život sve se vrati", rekla je još jedna gospođa. 

"Ja sam spremačica godinama. Svakome se to desi, a da znaš sama raditi ne bi ti se to desilo, zato ne glumi jer ispadaš, vjeruj me, glupa", zaključila je jedna žena. 

Dnevnik.ba

Tagovi: