StoryEditor

Šprajca zbog izjave o Ani Brnbabić optužili da je homofob, evo što je odgovorio

Piše D  /  07.02.2019., 07:02h

Najavljujući vijest o prinovi u obitelji srpske premijerke Ane Brnabić u svojoj emisiji RTL Direkt koja je emitirana u ponedjeljak 4. siječnja, voditelj i urednik Zoran Šprajc dopustio si je komentar u kojemu očito nije vidio ništa loše.

“Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak’ se uzme”, rekao je Šprajc najavljujući vijest da je premijerkina partnerica Milica Đurić uspješno prošla postupak umjetne oplodnje te da će kroz nekoliko mjeseci roditi.

Oglasio se Šprajc

Njegov komentar je prenijela i Facebook stranica Seksizam naš svagdašnji, čiji su administratori prozvali Šprajca i ustvrdili da homofobija nije “domišljata pošalica”. Nakon što je na Twitter profilu Kaj te briga osvanulo pitanje: “Nego, jel ne’ko komentiral seksističku izjavu Zorana Šprajca ili smo se već navikli na njegove pokušaje humora?”, oglasio se i prozvani voditelj.

“Je, bez brige. Na ćudorednoj fb stranici ‘Seksizam naš svagdašnji’, od 80 komentara njih 8 misli da je riječ o homofobiji, seksizmu i rušenju ustavnog poretka, a 72-oje misle da je rijec o za*ebanciji. Još nešto?”, poručio je Zoran Šprajc.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:29