StoryEditor
"stanje nacije"

Šprajc odgovorio na kritike o novoj emisiji: "Naš je slogan uzdaj se u se i u svoga štrumfa"

Piše desk  /  22.05.2022., 12:37h

Zoran Šprajc ma novu emisiju Stanje nacije, čije je emitiranje krenulo u petak. Odmah nakon prve emisije krenuli su komentari na društvenim mrežama. O prvim reakcijama na emisiju oglasio se i Šprajc.

"Hvala svima na podršci, na gledanosti na pohvalama, ali i na kritikama. Prvi put se u Hrvatskoj radi ovakva emisija, a format je prilično zahtjevan, učimo na greškama i znamo da moramo još mnogo toga popraviti, ali sad bar znamo od čega krećemo. Naš je slogan uzdaj se u se i u svoga štrumfa", napisao je na svojoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, reakcije gledatelja nisu bile najbolje.

"Meni ovo ništa nije dobro", "Što je ovo? Dajem mu 5 epizoda. Maksimalno", "Koji užas", "Koji cringe. Kao Kesić i Primetime, ali loše", "Prvoloptaški humor i par puta reciklirane fore. Puno krađe s Facebooka i foruma. Jako loše", "Odo pogledat Kesića jedno 10 klipova da dođem sebi", "Bio mi je 100 puta bolji i zanimljiviji u Direktu", pisali su gledatelji.

Ipak, bilo je i onih koji su Šprajcovim novim projektom oduševljeni. "Emisija za 10", "Svaka čast", pišu drugi na Šprajcovom službenom Facebook profilu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 06:21