StoryEditor
poznati voditelj

Šprajc napušta RTL Direkt: Došao je red na novi projekt

Piše desk  /  18.01.2022., 17:22h
Zoran Šprajc otkrio je nove ciljeve na poslovnom planu. Za RTL.hr ispričao je da priprema novi projekt.

"Godina 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru", rekao je.

"Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt", dodao je.

"Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica", zaključio je. 

Večernja informativna emisija RTL Direkt s emitiranjem je počela 2015. godine. Šprajc je tijekom ovih godina u emisiji ugostio mnoge političare i poznate osobe. 

Inače, Šprajc je nedavno na Instagramu objavio da za njega uskoro počinju novi izazovi za koje će trebati i mnogo dobre volje. Tada još nije otkrivao o čemu je riječ.

Dnevnik.ba

25. svibanj 2022 02:20